Om FamilieKiropraktik

TLF: 86 321 321

Vores tankegang


Her på klinikken ved vi hvor vigtigt det er, at kroppen fungerer optimalt. Gør den ikke det, er livskvaliteten ikke i top.


Kroppen har en iboende intelligens, som gør hvad den kan for at hjælpe os 24 timer i døgnet. For eksempel er det denne intelligens der sørger for, at et sår heler og at vi husker at trække vejret. Er der smerter eller andre symptomer, er det altså ikke for sjov og kroppen prøver derved at fortælle os, at noget ikke fungerer som det skal og at der skal ændres på noget, så vi kan hjælpe den.


Denne intelligens kan ikke virke optimalt, hvis der er låsninger i rygsøjle eller hvis bækken, da hjerne og krop ikke kan "tale" ordentligt sammen. Derfor har vi på klinikken vores hovedfokus på låsninger, når vi undersøger kroppen.Vi fokuserer altså på årsagen, frem for symptomerne. Tre faktorer som har størst indflydelse på vores krops balance og på, hvordan man håndterer dagligdags udfordringer: Det kemiske (mad, drikkelse og medicin), det fysiske (fysisk hård, eller stillesiddende dagligdag) og det mentale (job, familie, bekymringer m.m.).


Vores mål er at hjælpe førnævnte intelligens og de ressourcer, der allerede er i kroppen, ved at løsne op for låsninger i rygsøjle og bækken, så kroppen igen finder balancen og styrken, så den udnytter sit fulde potentiale og livskvaliteten atter bliver høj. 


På klinikken sørger vi altid for at forklare grundigt, hvordan man mindsker kroppens stress ved hjælp af kiropraktiske justeringer. Samt hvad man selv kan gøre i hverdagen for at håndtere dagligdagens stresspåvirkninger.


FØLG OS


Find os på de sociale medier:

TELEFONTIDER


Der kan kun ændres tid/meldes afbud telefonisk.


Mandag & Onsdag: 08:00 til 17:00

Tirsdag: 08:00 til 12:00

Torsdag og Fredag: LUKKET


Copyright © FamilieKiropraktik. All Rights Reserved.