Dit besøg

TLF: 86 321 321

De første besøg


1. Besøg:

Inden dit eller dit barns første besøg skal du deltage i vores gratis ”Introduktion til et bedre helbred”. Dette for at der kan blive størst udbytte af behandlingen, så du/dit barn hurtigt får det bedre og forbliver stærkere i længere tid. Under introduktionen vil vi forklare dig, hvordan kiropraktik virker, hvordan vi kan hjælpe dig/dit barn, samt give dig gode råd til, hvad du selv kan gøre derhjemme. Introduktionen er en gratis gruppeorientering, som varer ca. 30 min. og finder sted mandage kl. 17.30 og tirsdage kl. 13.00.


Ved det efterfølgende besøg foretager vi en grundig undersøgelse af dig/dit barn, hvor vi laver en række tests, der vil vise om du/dit barn har låsninger eller andre problemer, der skal tages hånd om. Vores tests består blandt andet af:


• Holdningsanalyse

• Vægtbalanceanalyse

• Undersøgelse af ledbevægelighed

• Ortopædiske og neurologiske tests


Hvis vi finder det påkrævet, tager vi røntgenbilleder på klinikken (vi tager dog ikke røntgenbilleder af børn, ammende og gravide).


Du får din første justering (behandling).


Efter undersøgelsen analyserer vi resultaterne og udarbejder en rapport.


2. Besøg:

Her vil du få svar på din rapport og vi vil gennemgå din tilstand og dine behandlingsmuligheder med dig. Du vil få en justering (behandling) og vi lægger en plan for din behandling. Det samme gælder for børn.


3. Besøg og efter:

Dit behandlingsforløb er startet og vi laver løbende evalueringer med blandt andet holdningsanalyse og vægtbalanceanalyse for at vurdere, om du udvikler dig i den rigtige retning og at du bliver stærkere. For børns vedkommende gælder det samme, dog uden holdningsanalyse og vægtbalanceanalyse for de helt små.


FØLG OS


Find os på de sociale medier:

TELEFONTIDER


Der kan kun ændres tid/meldes afbud telefonisk.


Mandag & Onsdag: 08:00 til 17:00

Tirsdag: 08:00 til 12:00

Torsdag og Fredag: LUKKET


Copyright © FamilieKiropraktik. All Rights Reserved.